”Programvara som förenklar din vardag!”

Internet säkerhet

Internet är en spännande värld men man ska alltid ha i åtanke att varje gång man besöker internet så utsätts man för en säkerhetsrisk genom möjliga attacker från t ex virus, spionprogram, adware, trojaner etc.

Genom dessa företeelser kan obehöriga förstöra, manipulera och komma åt er data.

Det finns ett par enkla saker man själv kan påverka för att till största möjliga grad undvika detta, först och främst skall man ha ett bra antivirusprogram.

Vi på SD&E rekommenderar och är återförsäljare av ESET NOD32 Antivirus. Vi baserar vårt omdöme på många års erfarenhet av denna produkt där den visat sig vara effektiv, säker, användarvänlig och kapacitetsnål. Vår mjukvara fungerar bäst tillsammans med NOD32. För mer info se ESET Nod32 Antivirus

Man kan också öka sitt skydd genom att ha sin internetanslutning via en router då denna fungerar som en extra brandvägg. Sist men inte minst så gäller ett förnuftigt användande där man inte laddar hem okända filer eller tar emot och öppnar filer, e -post etc. som kommer ifrån en okänd avsändare.

För beställning eller ytterligare frågor så är ni välkomna att kontakta vår support och försäljningsavdelning!Manualer


Behöver du hjälp med hur våra program fungerar?

Här finns manualer till våra olika program att läsa och ladda ner.

Fjärrhjälp


Här kan ni ladda ner vår programvara för fjärrhjälp. Det finns två versioner att ladda ner och vår supportpersonal kommer att tala om för er vilken version av nedan ni ska ladda ner.

Om företaget


Vi sysslar med programmering med specialinriktning på skräddarsydda program åt företag i olika branscher.
Vi har en väldigt blandad kundkrets.